Uitstel Van Executie: start herhalingen gemist? | Gids.tv

Uitstel Van Executie: start herhalingen gemist?
Uitstel Van Executie

RTL 4
dinsdag 9 juli 20:35 uur

Uitzending van Uitstel van Executie gemist?

Uitstel Van Executie Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Uitstel van Executie. HulpIn dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. TeamEen makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. PresentatieMartijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden. Aangepaste woningIn deze aflevering: Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. ExecutieverkoopOm de maandlasten te kunnen voldoen, wonen ze nu in een goedkoop huurhuis. De bank wil de woning nu verkopen, maar dan blijven ze met een torenhoge restschuld achter. Martijn en het team gaan aan de slag om een executieverkoop te voorkomen. Huis balanceert op klif van 15 meter hoog Bekijk deze video » Bekijk nieuwe huizen van Lil’ Kleine en Matthijs de Ligt Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Uitstel van Executie
Tip

Uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Uitstel van Executie.

Hulp
In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

Team
Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade.

Presentatie
Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden.

Aangepaste woning
In deze aflevering: Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor.

Executieverkoop
Om de maandlasten te kunnen voldoen, wonen ze nu in een goedkoop huurhuis. De bank wil de woning nu verkopen, maar dan blijven ze met een torenhoge restschuld achter. Martijn en het team gaan aan de slag om een executieverkoop te voorkomen.

Bekijk deze aflevering van Uitstel Van Executie hier terug.

Tags: schade, uitstel, veiling, huizenbezitter, specialisten, tunnel, goedkoop, huurhuis, executie, restschuld, bodegraven, makelaar, rtl, kinderen, start, ziek, team, hulp, woning, rtl 4, verkocht, beperking, baan, aflevering 3, seizoen

Uitstel van Executie NIEUWS & VIDEOS