Uitstel Van Executie gemist? | Gids.tv

Uitstel Van Executie gemist?
Uitstel Van Executie

RTL 4
dinsdag 16 juli 20:34 uur

Uitzending van Uitstel van Executie gemist?

Uitstel Van Executie Nederlandse realityreeks waarin Martijn Krabbé mensen met financiële problemen helpt. Seizoen 9 - Aflevering 4. In 2011 komt Miranda haar jeugdliefde Martijn na jaren weer tegen. Miranda heeft twee geadopteerde kinderen uit een eerdere relatie en Martijn heeft drie kinderen uit zijn vorige relatie. Ze worden weer verliefd en krijgen samen nog een zoontje. Toch woont Martijn nog steeds in zijn oude woning en Miranda in de zeer geliefde oude woning van haar oma. Het huis van Martijn raakt maar niet verkocht, waardoor ze niet verder kunnen als samengesteld gezin onder één dak. Martijn en zijn team doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te brengen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Uitstel van Executie

Uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Nederlandse realityreeks waarin Martijn Krabbé mensen met financiële problemen helpt. Seizoen 9 - Aflevering 4.

In 2011 komt Miranda haar jeugdliefde Martijn na jaren weer tegen. Miranda heeft twee geadopteerde kinderen uit een eerdere relatie en Martijn heeft drie kinderen uit zijn vorige relatie. Ze worden weer verliefd en krijgen samen nog een zoontje. Toch woont Martijn nog steeds in zijn oude woning en Miranda in de zeer geliefde oude woning van haar oma. Het huis van Martijn raakt maar niet verkocht, waardoor ze niet verder kunnen als samengesteld gezin onder één dak. Martijn en zijn team doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te brengen. Bekijk deze aflevering van Uitstel Van Executie hier terug.

Tags: uitstel, oma, gezin, executie, relatie, kinderen, dak, team, woning, verkocht, aflevering 4, seizoen

Uitstel van Executie NIEUWS & VIDEOS