Special: Ukraine - 90 Day Diaries gemist? | Gids.tv

Special: Ukraine - 90 Day Diaries gemist?
Amusement

TLC
2022-05-14 20:15:00
Tip

Uitzending van Ukraine: 90 Day Diaries gemist? De oorlog in Oekraïne raakt ook enkele voormalige deelnemers van 90 Day Fiancé die er vandaan komen of om andere redenen bijzondere banden hebben met het land. In de special Ukraine: 90 Day Diaries vertellen zij over de angsten die ze hebben dat hen of familieleden wat overkomt.

Kiev
Zo zit Maria Lysenko op het moment van de inval in Kiev. Ze laat zien hoe haar leven eruitziet in een stad die zwaar onder vuur ligt. Maria keerde enkele jaren geleden terug naar Oekraïne nadat haar relatie met Caesar spaak liep. Yara Dufren en Natalie Podiakova wonen nog wel in Amerika, maar zijn erg bezorgd om hun familieleden.

Vrijwilligersleger
En de Amerikaan David Murphey voelt zich erg verbonden met Oekraïne, waar hij veel vrienden heeft wonen - onder wie ex-vriendin Lana. Hij wil ze zó graag helpen dat hij besluit zich aan te melden voor het vrijwilligersleger. De ontroerende verhalen van de vier 90 Day-deelnemers laten de impact zien die de oorlog heeft op de levens van de mensen in Oekraïne en daarbuiten.

Bekijk deze aflevering van Ukraine: 90 Day Diaries hier terug.