Nieuw: Undercover Billionaire - Comeback City gemist? | Gids.tv

Nieuw: Undercover Billionaire - Comeback City gemist?
Amusement

Discovery
2021-02-28 20:30:00
Tip

Uitzending van Undercover Billionaire: Comeback City gemist? Zakenman Glenn Stearns keert terug naar het plaatsje Erie waar hij in het eerste seizoen van Undercover Billionaire in 90 dagen de succesvolle business Underdog BBQ opbouwde. In het nieuwe programma Undercover Billionaire: Comeback City is hij terug met een nieuwe missie: noodlijdende ondernemers helpen die op het punt staan failliet te gaan. Elke zondag om 20:30 uur op Discovery.

Hulp
Toen corona de economie een dreun gaf, werd Glenn door enkele ondernemers uit Erie benaderd met de vraag om hulp. Daar kon hij geen nee tegen zeggen en daarom gaat hij nu in elke aflevering aan de slag met een van deze bedrijven.

Geldreserve
Nadat hij eerst hun business geanalyseerd heeft en de mogelijkheden tot verbetering, werkt hij daarna mee om het tij in 27 dagen te keren. Dat is het aantal dagen waarvoor de gemiddelde onderneming in Amerika aan geldreserve heeft. Glenn is van mening dat als een bedrijf het niet kan verbeteren in die tijd, dat het dan nooit zal lukken.

Bekijk deze aflevering van Undercover Billionaire: Comeback City hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier