Nieuw: Undercover Billionaire gemist? | Gids.tv

Nieuw: Undercover Billionaire gemist?
Undercover Billionaire

Discovery Channel
dinsdag 13 augustus 21:30 uur
Tip

Uitzending van Undercover Billionaire gemist? Selfmade miljardair Glenn Stearns had geen gemakkelijke start in het leven. Nu gaat hij 90 dagen undercover om iemand die het verdient te helpen het financieel beter te krijgen. Elke dinsdag om 21:30 uur op Discovery.

Speciaal bier
De miljardair zorgt dat hij niet herkenbaar is, maakt geen gebruik van zijn netwerk en heeft een 'startkapitaal' van slechts 100 dollar. Hiermee begint hij een compleet nieuwe business dat zich toelegt in het brouwen van speciaal bier. Hij vergaart hiervoor een groep mensen om zich heen die de business na die 90 dagen van hem over kunnen nemen.

Reputatie
Als het bedrijf op dat moment geen 1 miljoen waard is, investeert hij het bedrag uit zijn eigen vermogen. Een gewaagde test, waarbij hij dus niet alleen 1 miljoen dollar eigen geld op het spel zet, maar ook zijn reputatie als succesvolle ondernemer.

Bekijk deze aflevering van Undercover Billionaire hier terug.

Tags: netwerk, miljoen, speciaal bier, discovery, bier, spel, dollar, reputatie, 1 miljoen, miljardair, ondernemer, undercover, vermogen, financieel, bedrag, geld, start

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.