Terug: Unexpected gemist? | Gids.tv

Terug: Unexpected gemist?
Unexpected

TLC
donderdag 15 augustus 22:00 uur
Tip

Uitzending van Unexpected gemist? Vanavond start een nieuw seizoen van Unexpected, waarin zes tienerstellen worden gevolgd die net ouders zijn geworden of op het punt staan dat te worden. Doorgaans niet gepland. Elke donderdag om 22:00 uur op TLC.

Tiener
Hoe is het om als tiener een kind te krijgen? Als je zelf eigenlijk nog kind bent of net volwassen. En als je financieel moeilijk rond kunt komen, geen hele zekere relatie hebt en ook nog te maken krijgt met een omgeving die niet altijd begrip kan opbrengen voor jouw situatie.

Tweede kind
McKayla (18) en Cealan (20) kwamen al voorbij in de eerste twee seizoenen en verwachten inmiddels hun tweede kind, ondanks de strubbelingen in hun relatie. Ook Chloe (17) en Max (19) waren eerder te zien. Chloe staat er als moeder nagenoeg alleen voor, terwijl Max een gevangenisstraf boven het hoofd hangt.

Nieuw
Nieuw in dit derde seizoen zijn Rilah (16) en Anthony (18), Hailey en Matthew (beiden 16) en Tyra en Alex (beiden 18). Zij staan allemaal op het punt om voor de eerste keer ouders te worden.

Bekijk deze aflevering van Unexpected hier terug.

Tags: tiener, gevangenisstraf, tieners, relaties, volwassen, financieel, hoogtepunten, relatie, dieptepunten, tlc, start, moeder, ouders, ouderschap, nieuw seizoen, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.