Nieuw: Unexplained & Unexplored gemist? | Gids.tv

Nieuw: Unexplained & Unexplored gemist?
Unexplained & Unexplored

Discovery
2020-02-21 20:30:00
Tip

Uitzending van Unexplained & Unexplored gemist? In het programma Unexplained & Unexplored proberen ontdekkingsreiziger Justin Forland en filmmaker Emiliano Ruprah acht bijzondere mysteries op aarde op te lossen. Elke vrijdag om 20:30 uur op Discovery.

Schip vol goud
De eerste missie van Forland en Ruprah: ligt er serieus een 16e-eeuws schip vol goud begraven in de woestijn van Californië? De geruchten zijn zo hardnekkig dat de twee op onderzoek uitgaan.

Antwoorden
Gewapend met historische kaarten en moderne technologieën willen ze antwoorden vinden die nog niet eerder zijn achterhaald. Zo gaan ze op ook op zoek naar de verloren goudmijn waar een professor in 1890 op zijn sterfbed over had verteld en waar nog wel 200 miljoen aan goud in zou liggen.

Heilige graal
Ook speuren ze naar de mythische Fontein van de Eeuwige Jeugd met de hulp van 500 jaar oude kaarten en gaan ze zelfs op zoek naar de Ark van het Verbond, de verloren gewaande bewaarplek van de tien geboden. Kunnen zij nieuwe aanwijzingen vinden waar deze heilige graal zich mogelijk bevindt?

Bekijk deze aflevering van Unexplained & Unexplored hier terug.