Unforgotten: start seizoen 3 gemist? | Gids.tv

Unforgotten: start seizoen 3 gemist?
Unforgotten

NPO 2
2019-09-14 22:40:00

Uitzending van Unforgotten gemist?

Unforgotten seizoen 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten. De zes afleveringen zijn de komende zaterdagen rond 22:40 uur te zien op NPO 2. Menselijke restenIn deze aflevering worden menselijke resten gevonden in de middenberm van de M1. Cassie en Sunny moeten op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Titanium plaatjeHet enige aanknopingspunt is een titanium plaatje gebruikt voor fixatie bij een polsbreuk. The Crown seizoen 3 vanaf 17 november bij Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe trailer 13 Reasons Why seizoen 3: wie heeft Bryce Walker vermoord? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Unforgotten
Tip, Serie

Uitzending van Unforgotten gemist? Vanavond start het derde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten. De zes afleveringen zijn de komende zaterdagen rond 22:40 uur te zien op NPO 2.

Menselijke resten
In deze aflevering worden menselijke resten gevonden in de middenberm van de M1. Cassie en Sunny moeten op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.

Titanium plaatje
Het enige aanknopingspunt is een titanium plaatje gebruikt voor fixatie bij een polsbreuk.

Bekijk deze aflevering van Unforgotten hier terug.