Start: Unpolished gemist? | Gids.tv

Start: Unpolished gemist?
Amusement

TLC
2020-05-21 21:30:00
Tip

Uitzending van Unpolished gemist? In het realityprogramma Unpolished volgt TLC de opmerkelijke Amerikaanse familie die een manicure-salon runt. De afleveringen zijn elke donderdag om 21:30 uur te zien.

Nagelkunst
De 25-jarige Lexi Martone creƫert de meest ongelooflijke, unieke en modieuze nail art nagelkunst van Amerika. Dat doet ze in het dure deel van New York. Samen met haar oma, moeder en zus runt ze een succesvolle manicure-salon.

Familie
Lexi deelt de salon met haar zus Bria die als haarstyliste werkt en ook hun moeder Jennifer werkt mee om de business te managen. En dan is er nog oma en voormalig haarstyliste 'Foxy', die niet in toom te houden is, en vader 'Big Mike' die regelmatig langskomt om zich te mengen in de hectiek van de familiesalon.

Liefdesleven
De familie deelt lief en leed, inclusief de spanningen rond Bria's knipperlicht-relatie en Lexi's eigen liefdesleven. Maar ze laten ook zien dat bloed dikker is dan haarspray en nagellak en dat hun onderlinge band elke storm kan overleven. Bekijk deze aflevering van Unpolished hier terug.