Cabaret: Van der Laan & Woe - Pesetas gemist? | Gids.tv

Cabaret: Van der Laan & Woe - Pesetas gemist?
Amusement, Cabaret

NPO 1
2022-08-06 20:29:00
Tip

Uitzending van Van der Laan & Woe: Pesetas gemist? Het cabaretduo Van der Laan & Woe hebben de afgelopen jaar flink getimmerd aan hun tv-carrière. In de eerste plaats blijven Niels van der Laan en Jeroen Woe echter vooral cabaretiers, die ook in het theater succes hadden - bijvoorbeeld met hun voorstelling Pesetas.

Tv-carrière
Een jaar of tien geleden verkregen Van der Laan en Woe landelijke bekendheid dankzij hun optredens in de programma's van Paul de Leeuw (PAU!L en Langs de Leeuw). Vervolgens groeide hun eigen programma De Kwis, samen met Joep van Deudekom en Rob Urgert, uit tot een groot succes. De afgelopen jaren kijken er wekelijks ruim een miljoen mensen naar hun eigen satirische programma Even tot hier.

Totaalcabaret
Ook in het theater heeft het duo nog steeds succes. Van 2017 tot en met 2020 stonden Van der Laan en Woe op de planken met hun voorstelling Pesetas, een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale intermezzo's. Het is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest.

Bekijk deze aflevering van Van der Laan & Woe: Pesetas hier terug.