Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? | Gids.tv

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?
Van Der Vorst Ziet Sterren

RTL 4
maandag 12 augustus 20:36 uur

Uitzending van Van der Vorst ziet sterren gemist?

Van Der Vorst Ziet Sterren Talkshow waarin Peter van der Vorst populaire en verrassende BN'ers bezoekt. Seizoen 15 - Aflevering 3. Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim Kieft.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Van der Vorst ziet sterren
Actueel

Uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Talkshow waarin Peter van der Vorst populaire en verrassende BN'ers bezoekt. Seizoen 15 - Aflevering 3.

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim Kieft. Bekijk deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren hier terug.

Tags: burn-out, muziek, wim kieft, sterren, opgepakt, zanger, nielson, peter van der vorst, van der vorst ziet sterren, aflevering 3, seizoen 15, talkshow, seizoen

Van der Vorst ziet sterren NIEUWS & VIDEOS