Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? | Gids.tv

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?
Van Der Vorst Ziet Sterren

RTL 4
maandag 19 augustus 20:33 uur

Uitzending van Van der Vorst ziet sterren gemist?

Van Der Vorst Ziet Sterren Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter ontmoet ook haar moeder, Xandra Brood, en hij heeft een bijzondere verrassing voor hen. Ook gaat Peter op bezoek bij Anita Meyer, die dit jaar 50 jaar in het vak zit. Hij ontmoet haar man en volgt haar achter de schermen tijdens een optreden.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Van der Vorst ziet sterren
Actueel

Uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter ontmoet ook haar moeder, Xandra Brood, en hij heeft een bijzondere verrassing voor hen. Ook gaat Peter op bezoek bij Anita Meyer, die dit jaar 50 jaar in het vak zit. Hij ontmoet haar man en volgt haar achter de schermen tijdens een optreden. Bekijk deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren hier terug.

Tags: brood, kroon, achter de schermen, dochter, sterren, optreden, schermen, meyer, anita meyer, peter van der vorst, xandra brood, moeder, 50 jaar, soy kroon, van der vorst ziet sterren, verrassing, aflevering 4, seizoen 15, talkshow, seizoen

Van der Vorst ziet sterren NIEUWS & VIDEOS