Start: nieuw seizoen Van onschatbare waarde gemist? | Gids.tv

Start: nieuw seizoen Van onschatbare waarde gemist?
Amusement

NPO 1
2023-09-26 21:08:00
Tip

Uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Dionne Stax presenteert vanaf dinsdag 26 september een fonkelnieuw seizoen van het programma Van onschatbare waarde. Hierin kun je zien dat verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan zes experts.

Nieuwe experts
Het decor van Van onschatbare waarde is Paleis Soestdijk. Hier wachten de experts op de komst van verkopers met bijzondere spullen. Wordt het bod geaccepteerd of geweigerd? In deze reeks schuiven twee nieuwe experts aan: de broers Sebastiaan en Roeland Kramer. De handel in antiek is de broers Kramer met de paplepel ingegoten. Van Delfts blauw, glazen, sieraden, tafelzilver en bodemvondsten tot antieke klokken en horloges; de broers zijn echte alleseters. Verder zijn experts Bert Degenaar, Bas Jonker, Arnold Wegh en Bianca Frölich weer te zien.

Schilderij uit 17e eeuw
Lodewijk is de eerste verkoper in het nieuwe seizoen. Hij heeft een 17e-eeuws schilderij meegenomen. De experts zijn onder de indruk, maar wie gaat het bedrag betalen dat Lodewijk in zijn hoofd heeft? Olly is 95 jaar oud en al 65 jaar werkzaam als restaurateur. De ivoren krab die hij wil verkopen stond – zolang hij zich kan herinneren – in het atelier van zijn vader. Wie van de experts slaat zijn slag en gaat met deze krab naar huis? Bekijk deze aflevering van Van onschatbare waarde hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde video's

Van onschatbare waarde TV-Nieuws