Van onschatbare waarde: porseleinen chocoladekan gemist? | Gids.tv

Van onschatbare waarde: porseleinen chocoladekan gemist?
Amusement

NPO 1
2023-10-03 21:07:00
Tip

Uitzending van Van onschatbare waarde gemist? In de uitzending van woensdag van Van onschatbare waarde komen er weer diverse bijzondere items voorbij. Wordt het juiste bedrag geboden door de experts en doen de deelnemers hun spullen van de hand?

Familiestuk
Verkoper Margot heeft iets breekbaars meegebracht: een porseleinen chocoladekan. Wie van de experts slaat zijn of haar slag na het zien van dit bijzondere object? Verkoopster Claartje komt met een heel bijzonder schilderij naar het paleis. Het prachtige schilderij waar Venetië op afgebeeld staat is een echt familiestuk. Het is de grote vraag of het juiste bedrag wordt geboden waardoor Claartje na lange tijd afscheid neemt van het schilderij.

Experts
Het decor van Van onschatbare waarde is Paleis Soestdijk. Hier wachten de experts op de komst van verkopers met bijzondere spullen. Wordt het bod geaccepteerd of geweigerd? In deze reeks zijn twee nieuwe experts te zien: de broers Sebastiaan en Roeland Kramer. Ze hebben veel ervaring in de antiekhandel en ze houden van de meest uiteenlopende objecten. Verder zijn experts Bert Degenaar, Bas Jonker, Arnold Wegh en Bianca Frölich ook als vanouds te zien in het programma. Bekijk deze aflevering van Van onschatbare waarde hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde video's

Van onschatbare waarde TV-Nieuws