Verborgen kustdorpen gemist? | Gids.tv

Verborgen kustdorpen gemist?
Verborgen kustdorpen

NPO 1
zaterdag 15 juni 19:05 uur

Uitzending van Penelope Keith's Coastal Villages gemist?

Verborgen kustdorpen Documentaireeks over Britse kustdorpjes. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - West Sussex & Isle of Wight. In Birdham bezoekt Penelope Keith Engelands oudste jachthaven, waar ze aan boord stapt bij olympisch zeilkampioen Sarah Ayton. Op het eiland Wight bezoekt ze het huis van een negentiende-eeuwse vrouwelijke beroemdheid die tot voor kort anoniem op een bankbiljet stond. Aan de rotsachtige zuidoostkust van het eiland speurt Penelope een verborgen parel op: Steephill Cove, waar ze een krabpasteitje krijgt voorgeschoteld.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Penelope Keith's Coastal Villages
Herhaling

Uitzending van Verborgen kustdorpen gemist? Documentaireeks over Britse kustdorpjes. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - West Sussex & Isle of Wight.

In Birdham bezoekt Penelope Keith Engelands oudste jachthaven, waar ze aan boord stapt bij olympisch zeilkampioen Sarah Ayton. Op het eiland Wight bezoekt ze het huis van een negentiende-eeuwse vrouwelijke beroemdheid die tot voor kort anoniem op een bankbiljet stond. Aan de rotsachtige zuidoostkust van het eiland speurt Penelope een verborgen parel op: Steephill Cove, waar ze een krabpasteitje krijgt voorgeschoteld. Bekijk deze aflevering van Verborgen kustdorpen hier terug.

Tags: bankbiljet, jachthaven, sussex, parel, eiland, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV