Terug: Verslaafd! gemist? | Gids.tv

Terug: Verslaafd! gemist?
Verslaafd!

RTL 4
dinsdag 15 oktober 20:30 uur

Uitzending van Verslaafd! gemist?

Eerste aflevering Verslaafd! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van 'Verslaafd'. Deze reeks wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van der Vorst en Ewout Genemans en is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Helpende handSamen met interventionist Maarten Dammers bieden Peter en Ewout de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. VerhalenElke aflevering staat een andere verslaafde centraal. Hun verhalen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Van het snuiven van speed om slank te blijven tot extreem drugsgebruik als gevolg van een een groot probleem onder de lokale jeugd.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Verslaafd!
Tip

Uitzending van Verslaafd! gemist? Vanavond start een nieuw seizoen van 'Verslaafd'. Deze reeks wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van der Vorst en Ewout Genemans en is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Helpende hand
Samen met interventionist Maarten Dammers bieden Peter en Ewout de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

Verhalen
Elke aflevering staat een andere verslaafde centraal. Hun verhalen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Van het snuiven van speed om slank te blijven tot extreem drugsgebruik als gevolg van een een groot probleem onder de lokale jeugd. Bekijk deze aflevering van Verslaafd! hier terug.

Tags: drugsgebruik, verslaafden, extreem, familieleden, snuiven, rtl, start, jeugd, ewout genemans, peter van der vorst, rtl 4, probleem, nieuw seizoen, aflevering 1, seizoen

Verslaafd! NIEUWS & VIDEOS