Victoria gemist? | Gids.tv

Victoria gemist?
Victoria

NPO 2
zaterdag 21 september 20:15 uur

Uitzending van Victoria gemist?

Victoria Britse historische dramaserie. Seizoen 3 - Aflevering 4 van 8 - Foreign Bodies. Het koninklijke koppel raakt van elkaar vervreemd wanneer Albert zich kandidaat stelt om rector magnificus te worden van de universiteit van Cambridge en hij Victoria een escalerende choleracrisis in haar eentje laat oplossen. Ondertussen probeert een excentrieke jonge visionair, Dr. Snow, het mysterie achter de ziekte te ontrafelen. Wanneer de epidemie gevolgen blijkt te hebben voor Skerett en Francatelli, kunnen Victoria en Albert niet anders dan hun geschillen bijleggen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Victoria
Serie

Uitzending van Victoria gemist? Britse historische dramaserie. Seizoen 3 - Aflevering 4 van 8 - Foreign Bodies.

Het koninklijke koppel raakt van elkaar vervreemd wanneer Albert zich kandidaat stelt om rector magnificus te worden van de universiteit van Cambridge en hij Victoria een escalerende choleracrisis in haar eentje laat oplossen. Ondertussen probeert een excentrieke jonge visionair, Dr. Snow, het mysterie achter de ziekte te ontrafelen. Wanneer de epidemie gevolgen blijkt te hebben voor Skerett en Francatelli, kunnen Victoria en Albert niet anders dan hun geschillen bijleggen. Bekijk deze aflevering van Victoria hier terug.

Tags: epidemie, universiteit, mysterie, rector, dramaserie, kandidaat, cambridge, ziekte, koppel, seizoen 3, aflevering 4, seizoen

Victoria NIEUWS & VIDEOS