Première: De Verraders Halloween gemist? | Gids.tv

Première: De Verraders Halloween gemist?
Amusement

RTL 4
2023-09-30 23:06:00
Tip

Uitzending van Videoland Première: De Verraders Halloween gemist? Zaterdag kun je de première van het nieuwe seizoen van De Verraders Halloween zien bij RTL 4. In deze speciale creepy editie van het spel, gaan dertien BN’ers tot het uiterste om zo veel mogelijk zilver te winnen.

Bloederiger dan ooit
In het spel moeten de Getrouwen de Verraders zien te ontmaskeren. Er worden opdrachten gespeeld om zo veel mogelijk zilver te verdienen, en ondertussen houdt iedereen zich ook bezig met het psychologische spelletje. Wie is te vertrouwen en wie manipuleert de boel? Dit seizoen belooft ‘bloederiger dan ooit’ te worden met gevaarlijke missies, verleidelijke vallen en geheimzinnige bondjes.

Met Katja Schuurman en Monica Geuze
De deelnemers zijn dit jaar: Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Korenman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens. Het sluwe spel wordt gespeeld onder leiding van presentator Frank Evenblij. De eerste aflevering is te zien op RTL4, de overige afleveringen zijn vervolgens te streamen bij Videoland. Bekijk deze aflevering van Videoland Première: De Verraders Halloween hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Videoland Première: De Verraders Halloween video's

Videoland Première: De Verraders Halloween TV-Nieuws