Vier Handen Op Eén Buik: Bobbi Eden gemist? | Gids.tv

Vier Handen Op Eén Buik: Bobbi Eden gemist?
Vier Handen Op Eén Buik

NPO 3
2020-01-28 20:25:00

Uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Vier Handen Op Eén Buik met Bobbi Eden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Realityreeks waarin bekende moeders zich ontfermen over aanstaande tienermoeders. Seizoen 6 - Aflevering 5 van 12 - Gigi en Bobbi Eden. Een feestend, hoogblond barmeisje dat elke nacht dansend op de bar te vinden is. Dat is de 20-jarige Gigi voor haar zwangerschap. Maar met een baby op komst besluit ze drastische maatregelen te nemen en bij haar ouders in te trekken op het platteland in Zwolle. Vriend Randy blijft achter in de havenstad en pendelt tussen zijn werk en zijn zwangere vriendin. Wanneer de baby er is, wijkt Gigi geen moment meer van zijn zijde. Bobbi Eden zorgt ervoor dat Gigi de balans weer vindt in haar nieuwe leven.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Vier Handen Op Eén Buik
Tip

Uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? In deze aflevering van Vier Handen Op Eén Buik ontfermt voormalig pornoactrice Bobbi Eden zich over de aanstaande moeder Gigi, een feestend, hoogblond barmeisje dat elke nacht dansend op de bar te vinden is.

Drastisch
Tenminste, dat is de 20-jarige Gigi voor haar zwangerschap. Met een baby op komst besluit ze drastische maatregelen te nemen en bij haar ouders in te trekken op het platteland in Zwolle.

Balans
Vriend Randy blijft achter in de havenstad en pendelt tussen zijn werk en zijn zwangere vriendin. Wanneer de baby er is, wijkt Gigi geen moment meer van zijn zijde. Bobbi Eden zorgt ervoor dat Gigi de balans weer vindt in haar nieuwe leven.

Bekijk deze aflevering van Vier Handen Op Eén Buik hier terug.


Vier Handen Op Eén Buik video's


Vier Handen Op Eén Buik TV-Nieuws