Start: Voor de show gemist? | Gids.tv

Start: Voor de show gemist?
Amusement

NPO 1
2023-11-23 21:40:00
Tip

Uitzending van Voor de show gemist? Vanaf donderdag is Nederland een sketchprogramma rijker, op NPO 1 is dan de aftrap te zien van Voor de show. Dit speelt zich af achter de schermen van een fictieve culturele talkshow.

Bijzonder redactieteam
De humoristische serie laat een zeer bijzonder redactieteam zien dat midden in de voorbereidingen zit voor talkshow De Show. De vaste personages gaan achter de schermen in gesprek met theatermakers en artiesten die binnenkort ergens in Nederland op het podium staan. En deze setting zorgt voor nét even andere gesprekken dan in een doorsnee talkshow.

Frans Bauer en Sieneke
Jan Jaap (Jan Jaap van der Wal) is in de serie de wat zelfingenomen en onhandige presentator. Tina de Bruin speelt de rol van Tonnie, de vaste visagiste van het programma en Loes Schnepper is eindredacteur Els. Zij is de steun en toeverlaat van Jan Jaap en weet (in tegenstelling tot Jan Jaap zelf) alles over de gasten. Er komen ook artiesten langs die gewoon zichzelf spelen, in aflevering 1 zijn dat Frans Bauer en Sieneke, Rosa da Silva en leden van het Nationale Ballet. Later bezoeken onder anderen Nick Schilder, Peter Heerschop en Viggo Waas, Maria Fiselier, Roue Verveer, Nhung Dam, Guus Meeuwis en Johnny Kraaijkamp de redactievloer. Bekijk deze aflevering van Voor de show hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voor de show

Voor de show video's

Voor de show TV-Nieuws