VPRO Tegenlicht gemist? | Gids.tv

VPRO Tegenlicht gemist?
VPRO Tegenlicht

NPO 2
zondag 13 oktober 21:05 uur

Uitzending van VPRO Tegenlicht gemist?

VPRO Tegenlicht Reportagemagazine waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap. - Aflevering 14 van 21 - Voorbij de emoji. Nederlandse reportage (2019) van Mea Dols de Jong over de Emoji Committee van Unicode. Dit gezelschap, bestaande uit afgevaardigden van grote techbedrijven, bepaalt vanuit Californië welke emoji's wel of niet in ons toetsenbord komen. Regisseur Mea Dols dook in de wereld achter de ogenschijnlijk onbenullige icoontjes. Wat is ervoor nodig om een nieuwe emoji op het toetsenbord van de telefoon te krijgen? En hoe ziet de toekomst van onze communicatie eruit?
Uitzending :
Bekijk de uitzending van VPRO Tegenlicht

Uitzending van VPRO Tegenlicht gemist? Reportagemagazine. - Aflevering 14 van 21 - Voorbij de emoji.

Nederlandse reportage (2019) van Mea Dols de Jong over de Emoji Committee van Unicode. Dit gezelschap, bestaande uit afgevaardigden van grote techbedrijven, bepaalt vanuit Californië welke emoji's wel of niet in ons toetsenbord komen. Regisseur Mea Dols dook in de wereld achter de ogenschijnlijk onbenullige icoontjes. Wat is ervoor nodig om een nieuwe emoji op het toetsenbord van de telefoon te krijgen? En hoe ziet de toekomst van onze communicatie eruit? Bekijk deze aflevering van VPRO Tegenlicht hier terug.

Tags: toetsenbord, telefoon, regisseur, communicatie, wereld, toekomst, reportage, tegenlicht, vpro, techbedrijven, emoji

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV