Concert: Vrienden van Amstel LIVE 2020 gemist? | Gids.tv

Concert: Vrienden van Amstel LIVE 2020 gemist?
Vrienden van Amstel LIVE (2020)

SBS 6
2020-01-30 20:30:00

Uitzending van Vrienden van Amstel LIVE (2020) gemist?

Vrienden van Amstel LIVE 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunnery James en Ryan Marciano zijn op het podium te zien. Nick & Simon zijn als gastheren van Vrienden van Amstel LIVE verantwoordelijk voor de presentatie van de show zelf.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Vrienden van Amstel LIVE (2020)
Tip

Uitzending van Vrienden van Amstel LIVE (2020) gemist? Verslag van een van de 'Vrienden van Amstel LIVE'-concerten van dit jaar. Op 16 januari begon de reeks en radio-dj Giel Beelen was erbij. Hij presenteert de tv-uitzending met de hoogtepunten.

Samenwerking
Met verrassende duetten en muzikale combinaties, zoals de bijzondere samenwerking tussen DI-RECT en Kensington. Samen met een 40-koppig orkest en koor speelden de bands hits van hun jeugdidolen Nirvana, Rage Against The Machine, Oasis, Blur en Robbie Williams.

Nederpop
Ook brengen dj's Sunnery James & Ryan Marciano samen met Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, André Hazes en Nick & Simon Nederpop-klassiekers in een verrassende dance uitvoering.

Waterval
De show wordt afgesloten met Kraantje Pappie, Joshua Nolet (Chef'Special) en Typhoon, die onder een immense waterval met special effects vanuit de bekende kroonluchter de hit Can't Hold Us van Macklemore & Lewis in een Nederlands jasje steken.


Bekijk deze aflevering van Vrienden van Amstel LIVE (2020) hier terug.