Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? | Gids.tv

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?
Vtwonen weer verliefd op je huis

SBS 6
zondag 1 december 19:30 uur

Uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Vtwonen weer verliefd op je huis Lifestylemagazine waarin Kees Tol en stylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Seizoen 11 - Aflevering 11 van 12 . In Groningen ziet Duncan de prachtige Kemira lopen. Hij bedenkt zich geen moment, houdt haar staande en het is liefde op het eerste gezicht. Na hun studententijd, verhuist het stel naar Curaçao. Als de Slavische, Kemira zwanger is van hun derde kind, breekt het zika-virus uit. Halsoverkop moeten ze naar Nederland verhuizen. Met hun meubels al op zee, bleek het appartement dat ze wilden huren niet door te gaan. Via, via vinden ze uiteindelijk dit huis in Oisterwijk. De woning heeft 5 jaar leeggestaan en veel achterstallig onderhoud maar het is een plek waar hun kind veilig geboren kan worden. Hun zoon Dominic is inmiddels 2 jaar en het gezin is gesetteld maar het lukt ze maar niet om een gezellig te maken waar het hele gezin zich thuis voelt.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis

Uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Lifestylemagazine waarin Kees Tol en stylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Seizoen 11 - Aflevering 11 van 12 .

In Groningen ziet Duncan de prachtige Kemira lopen. Hij bedenkt zich geen moment, houdt haar staande en het is liefde op het eerste gezicht. Na hun studententijd, verhuist het stel naar Curaçao. Als de Slavische, Kemira zwanger is van hun derde kind, breekt het zika-virus uit. Halsoverkop moeten ze naar Nederland verhuizen. Met hun meubels al op zee, bleek het appartement dat ze wilden huren niet door te gaan. Via, via vinden ze uiteindelijk dit huis in Oisterwijk. De woning heeft 5 jaar leeggestaan en veel achterstallig onderhoud maar het is een plek waar hun kind veilig geboren kan worden. Hun zoon Dominic is inmiddels 2 jaar en het gezin is gesetteld maar het lukt ze maar niet om een gezellig te maken waar het hele gezin zich thuis voelt. Bekijk deze aflevering van Vtwonen weer verliefd op je huis hier terug.

Tags: onderhoud, nederland, huren, groningen, bewoners, virus, liefde, zwanger, appartement, verhuizen, oisterwijk, gezin, achterstallig onderhoud, zika, zika-virus, kees tol, zee, woning, vtwonen, gezicht, zoon, veilig, seizoen

Vtwonen weer verliefd op je huis NIEUWS & VIDEOS