Waar is De Mol?: Britt Dekker gemist? | Gids.tv

Waar is De Mol?: Britt Dekker gemist?
Waar is de Mol?

SBS 6
maandag 16 september 21:30 uur

Uitzending van Waar is De Mol? gemist?

Waar is De Mol? met Britt Dekker gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. KernrampBelangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die 33 jaar geleden plaatsvond in het land. Dekker is ontzettend nieuwsgierig naar de plek en het verhaal van de ramp. Bovendien kan ze genieten van de manier waarop de natuur de rampplek heeft overgenomen, ondanks haar angst voor radioactieve straling. Beste vriendinDekker is natuurlijk niet alleen: ze neemt haar beste vriendin Lia, Britts steun en toeverlaat, mee op reis. Tijdens de reis vertelt Dekker openhartig over haar spanningen voorafgaand aan paardenwedstrijden, de moeite die ze had met negatieve reacties op social media, de eetstoornis die ze heeft gehad, haar grote liefde Max en het overlijden van vader Willem. Britt Dekker en Annette van Trigt over documentaire Opgezadeld: 'Dit is veel mooier' Bekijk deze video » Britt Dekker vraagt Linda de Mol of ze op haar twaalfde al seks had Bekijk deze video » Britt Dekker had het moeilijk met de vele negatieve reacties nadat ze bekend werd Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Waar is De Mol?
Tip

Uitzending van Waar is de Mol? gemist? In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren.

Kernramp
Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die 33 jaar geleden plaatsvond in het land. Dekker is ontzettend nieuwsgierig naar de plek en het verhaal van de ramp. Bovendien kan ze genieten van de manier waarop de natuur de rampplek heeft overgenomen, ondanks haar angst voor radioactieve straling.

Beste vriendin
Dekker is natuurlijk niet alleen: ze neemt haar beste vriendin Lia, Britts steun en toeverlaat, mee op reis. Tijdens de reis vertelt Dekker openhartig over haar spanningen voorafgaand aan paardenwedstrijden, de moeite die ze had met negatieve reacties op social media, de eetstoornis die ze heeft gehad, haar grote liefde Max en het overlijden van vader Willem.

Bekijk deze aflevering van Waar is de Mol? hier terug.

Tags: ramp, muziek, natuur, media, liefde, cuba, straling, dekker, social media, verzorgen, overlijden, kernramp, show, rampplek, cubanen, eiland, zanger, optreden, britt dekker, johnny de mol, eetstoornis, tsjernobyl, vader, angst, reis, gesprek, aflevering 3, de mol, seizoen, waar is de mol

Waar is De Mol? NIEUWS & VIDEOS