We zijn er bijna gemist? | Gids.tv

We zijn er bijna gemist?
We zijn er bijna

NPO 1
maandag 5 augustus 21:25 uur

Uitzending van We zijn er Bijna! gemist?

We zijn er bijna Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. - Aflevering 3 van 6 . Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen. De volgende dag staat er een jeepexcursie op het programma naar een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. De dag er op worden de caravanpootjes alweer opgedraaid om Montenegro nog verder te verkennen. De volgende camping ligt vlakbij het Durmitor Nationaal Park. Met kleine busjes maakt de groep een tocht dwars door het park. Ze rijden naar de hoogste toppen van de bergen, waar een onvermijdelijk sneeuwballengevecht ontstaat.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van We zijn er Bijna!

Uitzending van We zijn er bijna gemist? Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. - Aflevering 3 van 6 .

Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen. De volgende dag staat er een jeepexcursie op het programma naar een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. De dag er op worden de caravanpootjes alweer opgedraaid om Montenegro nog verder te verkennen. De volgende camping ligt vlakbij het Durmitor Nationaal Park. Met kleine busjes maakt de groep een tocht dwars door het park. Ze rijden naar de hoogste toppen van de bergen, waar een onvermijdelijk sneeuwballengevecht ontstaat. Bekijk deze aflevering van We zijn er bijna hier terug.

Tags: camping, boerderij, montenegro, aankomst, nationaal park, bergen, reizigers, nationaal, balkan, deskundige, vijftigplussers, busjes, aflevering 3, we zijn er bijna!, DWARS

We zijn er Bijna! NIEUWS & VIDEOS