We zijn er bijna gemist? | Gids.tv

We zijn er bijna gemist?
We zijn er bijna

NPO 1
2019-08-05 21:25:00

Uitzending van We zijn er bijna gemist?

We zijn er bijna Aflevering 3 van 6 - MAX Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen; er wacht een ontvangst met hapjes en drankjes. De volgende dag staat er een jeepexcursie naar een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan op het programma. Het gras wordt hier nog met een zeis bewerkt. De dag erop worden de caravanpootjes alweer opgedraaid om Montenegro nog verder te verkennen. De volgende camping ligt vlakbij het Durmitor Nationaal Park, een beschermd natuurgebied van 390 vierkante kilometer. Met kleine busjes maakt de groep een tocht dwars door het park. Ze rijden naar de hoogste toppen van de bergen, waar een onvermijdelijk sneeuwballengevecht ontstaat. Op de laatste dag van de derde aflevering is er tijd voor rust.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Uitzending van We zijn er bijna gemist? Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. - Aflevering 3 van 6 .

Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen. De volgende dag staat er een jeepexcursie op het programma naar een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. De dag er op worden de caravanpootjes alweer opgedraaid om Montenegro nog verder te verkennen. De volgende camping ligt vlakbij het Durmitor Nationaal Park. Met kleine busjes maakt de groep een tocht dwars door het park. Ze rijden naar de hoogste toppen van de bergen, waar een onvermijdelijk sneeuwballengevecht ontstaat. Bekijk deze aflevering van We zijn er bijna hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!

We zijn er bijna video's


We zijn er bijna TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen