Slot: We zijn er Bijna! gemist? | Gids.tv

Slot: We zijn er Bijna! gemist?
Reizen

NPO 1
2023-09-19 21:08:00
Tip

Uitzending van We zijn er Bijna! gemist? Het is dinsdag alweer tijd voor de laatste aflevering van dit seizoen van We zijn er bijna!. De kampeergroep reist langs de westkust van Sardinië terug naar het noorden. En deze bijzondere reis wordt door de ouderen natuurlijk op feestelijke wijze afgesloten.

Wijnproeverij en opera
Japik en Jelly maken op de reisdag naar Alghero een stop in het dorp Tinnura, een gemeenschap van 250 inwoners. Op bijna elke gevel is hier een schilderij te zien met het plattelandsleven als overkoepelend thema. Brenda en Renée haken af als de groep naar een wijnproeverij gaat. Zij hebben andere plannen: in de stad Sassari wordt de Italiaanse opera Cavalleria Rusticana opgevoerd met in de hoofdrol de Nederlandse operazangeres Gabrielle Mouhlen. Martine verrast de twee dames met een ontmoeting met de hoofdrolspeelster achter de schermen van het Italiaanse theater.

De grote finale
En het is tijd voor een feestje. De twee Rienen, Anja en Joleen zijn tijdens de reis jarig geweest en vieren dit gezamenlijk met een etentje voor de hele groep. Iedereen maakt een hapje; de jarigen verzorgen de drank. De lange buffettafel wordt al snel gevuld met schalen gevulde eieren, wraps en salades. En na het eten gaan de voetjes van het gras. En wat in deze laatste aflevering van het seizoen niet mag ontbreken, is de finale van de jeu de boules. Drie mannen en een vrouw spelen onder aanmoediging van alle medereizigers een spannende eindstrijd. Bekijk deze aflevering van We zijn er Bijna! hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! video's

We zijn er Bijna! TV-Nieuws