Nieuw: Wij Emigreren gemist? | Gids.tv

Nieuw: Wij Emigreren gemist?
Wij Emigreren

SBS 6
zaterdag 2 november 21:25 uur

Uitzending van Wij Emigreren gemist?

Wij Emigreren gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma Wij Emigreren elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Nieuw levenIn dit realityprogramma is elke week te zien hoe een stel of gezin verhuist naar het buitenland om daar een nieuw leven op te bouwen. AfscheidIn het Ik Vertrek-achtige programma zijn de voorbereidingen in Nederland, het afscheid van familie en vrienden en de eerste stappen op de droombestemming te zien. ItaliëIn de eerste aflevering verkopen Rens en Rachel hun woning om te emigreren naar het Italiaanse Loro Piceno. Het ondernemende stel wil daar een camping agriturismo beginnen - een boerencamping waar de eigenaren agrarische activiteiten combineren met onder andere het aanbieden van overnachtingen aan toeristen. Toekomstige campingRens en Rachel nemen hun zonen Joep (11) en Siem (9) mee naar Italië en wagen zich aan een enorme uitdaging. De toekomstige camping moet namelijk nog helemaal opgebouwd worden. De wereld rond met 80-jarigen gemist? Maria jaagt beren weg Bekijk deze video » Heftige beelden uit Cultuurshock: ‘Slokje rendierbloed?’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Wij Emigreren
Tip

Uitzending van Wij Emigreren gemist? Vanaf vanavond is het nieuwe programma Wij Emigreren elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Nieuw leven
In dit realityprogramma is elke week te zien hoe een stel of gezin verhuist naar het buitenland om daar een nieuw leven op te bouwen.

Afscheid
In het Ik Vertrek-achtige programma zijn de voorbereidingen in Nederland, het afscheid van familie en vrienden en de eerste stappen op de droombestemming te zien.

Italië
In de eerste aflevering verkopen Rens en Rachel hun woning om te emigreren naar het Italiaanse Loro Piceno. Het ondernemende stel wil daar een camping agriturismo beginnen - een boerencamping waar de eigenaren agrarische activiteiten combineren met onder andere het aanbieden van overnachtingen aan toeristen.

Toekomstige camping
Rens en Rachel nemen hun zonen Joep (11) en Siem (9) mee naar Italië en wagen zich aan een enorme uitdaging. De toekomstige camping moet namelijk nog helemaal opgebouwd worden.

Bekijk deze aflevering van Wij Emigreren hier terug.

Tags: buitenland, nederland, afscheid, voorbereidingen, camping, emigreren, verhuizen, toeristen, gezin, eerste aflevering, show, reality, sbs6, vertrek, woning, een nieuw leven, familie, ik vertrek, aflevering 1, nieuw leven, realityprogramma, stappen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV