Wij Emigreren: camping in Frankrijk gemist? | Gids.tv

Wij Emigreren: camping in Frankrijk gemist?
Wij Emigreren

SBS 6
zaterdag 16 november 21:35 uur

Uitzending van Wij emigreren gemist?

Wij Emigreren over een camping in Frankrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Wij Emigreren is te zien hoe Jacky en Sabrina Polderman een camping in Frankrijk beginnen. FrankrijkDe familie uit het Brabantse Zegge, met drie kinderen en 41 dieren, wilde meer rust. Daarom zijn ze naar Montclera in de Lot in Frankrijk vertrokken. Hier hebben ze een camping overgenomen en in Frankrijk mogen de kinderen thuisonderwijs volgen. Geweldig levenOf ze een camping runnen nou zo leuk vinden weten ze niet, maar het leven in Frankrijk is geweldig. Jacky 'runt' de camping en Sabrina heeft haar oude beroep weer opgepakt en is een hondentrimsalon begonnen, die boven verwachting goed loopt. Heftige beelden uit Cultuurshock: ‘Slokje rendierbloed?’ Bekijk deze video » Er wordt hard geklust in Wij Emigreren: ‘Ik sta voor paal’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Wij emigreren
Tip

Uitzending van Wij Emigreren gemist? In deze aflevering van Wij Emigreren is te zien hoe Jacky en Sabrina Polderman een camping in Frankrijk beginnen.

Frankrijk
De familie uit het Brabantse Zegge, met drie kinderen en 41 dieren, wilde meer rust. Daarom zijn ze naar Montclera in de Lot in Frankrijk vertrokken. Hier hebben ze een camping overgenomen en in Frankrijk mogen de kinderen thuisonderwijs volgen.

Geweldig leven
Of ze een camping runnen nou zo leuk vinden weten ze niet, maar het leven in Frankrijk is geweldig. Jacky 'runt' de camping en Sabrina heeft haar oude beroep weer opgepakt en is een hondentrimsalon begonnen, die boven verwachting goed loopt.

Bekijk deze aflevering van Wij Emigreren hier terug.

Tags: frankrijk, dieren, buitenland, onderwijs, camping, emigreren, verhuizen, thuisonderwijs, show, reality, zegge, kinderen, opgepakt, moeder, een nieuw leven, familie, aflevering 3, nieuw leven, seizoen

Wij emigreren NIEUWS & VIDEOS