Nieuw: Wild Thailand gemist? | Gids.tv

Nieuw: Wild Thailand gemist?
Wild Thailand

NPO 2
zaterdag 26 oktober 20:10 uur

Uitzending van Thailand: Earth's Tropical Paradise gemist?

Wild Thailand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de natuurdocumentairerserie Wild Thailand, over de paradijselijke natuur van Thailand, drie zaterdagen rond 20:10 uur te zien op NPO 2. SamenspelDe serie toont een land vol verrassingen, waar natuur, dier en mens in een fascinerend samenspel verkeren. Het zuiden staat bekend om de wilde feesten, maar biedt desondanks perfecte leefomstandigheden voor verschillende dieren. Spirituele bandIn centraal-Thailand hebben stad en natuur zich naast elkaar ontwikkeld en is een spirituele band ontstaan. In de jungles van het Noorden zijn diersoorten te ontdekken, die een bijzondere bijdrage leveren aan het leven van de lokale bevolking. NatuurprachtDe eerste aflevering gaat over Zuid-Thailand. Thaise boeddhisten zijn op spirituele wijze verbonden met de natuurpracht waarin zij leven. Een natuur die tegelijkertijd een ideale leefomgeving biedt voor vele dieren. Dierenorganisatie ORCA laat zes jonge zeeleeuwen vrij Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Problemen bij Partij van de Dieren Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Thailand: Earth's Tropical Paradise
Tip, Herhaling

Uitzending van Wild Thailand gemist? Vanaf vanavond is de natuurdocumentairerserie Wild Thailand, over de paradijselijke natuur van Thailand, drie zaterdagen rond 20:10 uur te zien op NPO 2.

Samenspel
De serie toont een land vol verrassingen, waar natuur, dier en mens in een fascinerend samenspel verkeren. Het zuiden staat bekend om de wilde feesten, maar biedt desondanks perfecte leefomstandigheden voor verschillende dieren.

Spirituele band
In centraal-Thailand hebben stad en natuur zich naast elkaar ontwikkeld en is een spirituele band ontstaan. In de jungles van het Noorden zijn diersoorten te ontdekken, die een bijzondere bijdrage leveren aan het leven van de lokale bevolking.

Natuurpracht
De eerste aflevering gaat over Zuid-Thailand. Thaise boeddhisten zijn op spirituele wijze verbonden met de natuurpracht waarin zij leven. Een natuur die tegelijkertijd een ideale leefomgeving biedt voor vele dieren.

Bekijk deze aflevering van Wild Thailand hier terug.

Tags: dieren, thailand, natuur, leefomstandigheden, boeddhisten, bevolking, feesten, npo, wild, serie, eerste aflevering, paradijs, geheimen, band, noorden, npo 2, stad, aflevering 1, natuurdocumentaire, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV