Docu: Woodstock gemist? | Gids.tv

Docu: Woodstock gemist?
Woodstock

Canvas
zondag 18 augustus 22:05 uur
Tip

Uitzending van Woodstock gemist? Muziekdocumentaire over het legendarische festival Woodstock, dat plaatsvond van 15 tot en met 18 augustus 1969.

Legendarisch
In augustus 1969 kwamen bijna een half miljoen mensen samen op een boerderij buiten New York om naar muziek te luisteren. Maar het was niet zomaar een muziekfestival, Woodstock groeide uit tot een legendarisch event dat het einde van een turbulent decennium zou markeren.

Symbool
Het festival vond plaats op een moment dat de natie worstelde met seksuele bevrijding, burgerrechten en de oorlog in Vietnam en was een symbool voor het nieuwe Amerika.

Jongeren
Deze documentaire richt de camera op het publiek met de volgende vragen: wie waren deze jongeren? Wat bracht hen naar daar en hoe hebben deze drie dagen hun leven veranderd?

Bekijk deze aflevering van Woodstock hier terug.

Tags: amerika, oorlog, muziek, miljoen, new york, documentaire, camera, bevrijding, festival, boerderij, muziekfestival, vietnam, woodstock, burgerrechten, 1969, symbool, publiek, jongeren

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.