Zembla gemist? | Gids.tv

Zembla gemist?
Zembla

NPO 2
2019-09-26 10:10:00

Uitzending van Zembla gemist?

Zembla: Parkinson op het platteland Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Seizoen 28 - Aflevering 2 van 12 - Parkinson op het platteland. In Frankrijk wordt het verband tussen de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif al langer gezien. Daar is Parkinson onder agrariërs sinds 2012 erkend als beroepsziekte. 'Zembla' gaat op onderzoek. Wat is er bekend over de relatie tussen deze ernstige, ongeneeslijke ziekte en het spuiten met gif? Lopen boeren en hun gezinnen inderdaad meer risico?
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Zembla
Actueel, Herhaling

Uitzending van Zembla gemist? Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Seizoen 28 - Aflevering 2 van 12 - Parkinson op het platteland.

In Frankrijk wordt het verband tussen de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif al langer gezien. Daar is Parkinson onder agrariërs sinds 2012 erkend als beroepsziekte. 'Zembla' gaat op onderzoek. Wat is er bekend over de relatie tussen deze ernstige, ongeneeslijke ziekte en het spuiten met gif? Lopen boeren en hun gezinnen inderdaad meer risico? Bekijk deze aflevering van Zembla hier terug.


Zembla video's


Zembla TV-Nieuws