Zembla: fatale Boeing-vliegtuigen gemist? | Gids.tv

Zembla: fatale Boeing-vliegtuigen gemist?
Zembla

NPO 2
2020-02-20 20:30:00

Uitzending van Zembla gemist?

Zembla over fatale Boeing-vliegtuigen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze aflevering van het onderzoeksjournalistieke programma Zembla gaat over 'de fatale vluchten van Boeing'. OngelukkenDe 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar aan de grond na twee ongelukken waarbij 346 mensen om het leven kwamen. NabestaandeEen van de nabestaanden is de Nederlandse Huguette Debets. De vader van haar drie jonge kinderen overleed bij de crash in Ethiopië. StrijdZembla volgt Huguette in haar juridische en persoonlijke strijd tegen Boeing en onderzoekt waarom deze 'vliegende doodskisten', zoals een Amerikaanse senator ze noemt, eigenlijk in het luchtruim werden toegelaten. Passagier filmt crash door vliegtuigraampje in Rusland Bekijk deze video » Heftige beelden touch-and-go landing Brits vliegtuig tijdens Ciara Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Zembla
Tip, Actueel

Uitzending van Zembla gemist? Deze aflevering van het onderzoeksjournalistieke programma Zembla gaat over 'de fatale vluchten van Boeing'.

Ongelukken
De 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar aan de grond na twee ongelukken waarbij 346 mensen om het leven kwamen.

Nabestaande
Een van de nabestaanden is de Nederlandse Huguette Debets. De vader van haar drie jonge kinderen overleed bij de crash in Ethiopië.

Strijd
Zembla volgt Huguette in haar juridische en persoonlijke strijd tegen Boeing en onderzoekt waarom deze 'vliegende doodskisten', zoals een Amerikaanse senator ze noemt, eigenlijk in het luchtruim werden toegelaten.

Bekijk deze aflevering van Zembla hier terug.


Zembla video's


Zembla TV-Nieuws