Start: Zero Zero Zero gemist? | Gids.tv

Start: Zero Zero Zero gemist?
Serie

Canvas
2022-07-04 23:05:40
Tip

Uitzending van Zero Zero Zero gemist? Canvas zendt vanaf vanavond de veelgeprezen misdaadserie Zero Zero Zero uit, een Italiaanse serie met een internationale cast die in 2020 voor het eerst op televisie te zien was. Elke maandagavond rond 23.00 uur met een dubbele aflevering.

Drugs
Wanneer Don Minu La Piana, peetvader van de Italiaanse 'ndrangheta, vijf ton cocaïne bestelt om zijn greep op de criminele organisatie te versterken, treedt in New Orleans de familie Lynwood op als makelaar. Wat zij niet weten is dat in Mexico enkele soldaten onder leiding van Manuel Quinteras de jacht geopend hebben op de topfiguren van het Leyra-drugskartel.

Cast
Naast een aantal Italiaanse acteurs bevat de cast van Zero Zero Zero ook enkele bekende gezichten uit Hollywood. Zo worden de hoofdrollen gespeeld door Andrea Riseborough (Oblivion, Birdman, Nocturnal Animals) en Dane DeHaan (The Place Beyond the Pines, The Amazing Spider-Man 2). In een bijrol duikt Gabriel Byrne op, die je kunt kennen van films als The Usual Suspects en Hereditary.

Bekijk deze aflevering van Zero Zero Zero hier terug.