Zomer Met Art: o.a. Jeroen van Inkel gemist? | Gids.tv

Zomer Met Art: o.a. Jeroen van Inkel gemist?
Zomer Met Art

RTL 4
2019-08-16 22:31:00

Uitzending van Zomer Met Art gemist?

Zomer Met Art: o.a. Jeroen van Inkel Talkshow over actuele, zomerse onderwerpen. Seizoen 1 - Aflevering 45. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.
Uitzending :
Zomer Met Art
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Zomer Met Art gemist? Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Martijn Koning is deze week zijn zomerdate. Met vanavond:

De radio bestaat dit jaar 100 jaar in Nederland. Jeroen van Inkel draait al flink wat jaren mee. Vanavond bespreken we met het radioicoon een aantal legendarische radiospellen.

Thijs H. heeft betrokkenheid bekend bij de dood van drie wandelaars. Hij zou in een psychose stemmen hebben gehoord die hem de opdracht hebben gegeven mensen te doden. We bespreken de zaak vanavond met misdaadjournalist Bas Dingemanse.

We gebruiken ze steeds vaker!!! Uitroeptekens. Het veelvuldig gebruik van leestekens is ook Wim Daniels niet ontgaan.

Het is vandaag 42 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Lammert de Bruin is Elvis-fanaat pur sang en Lee Towers brengt een muzikale ode aan The King. Bekijk deze aflevering van Zomer Met Art hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zomer met Art

Zomer Met Art video's


Zomer Met Art TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier