Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer gemist? | Gids.tv

Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer gemist?
Zomer Met Art

RTL 4
vrijdag 23 augustus 22:32 uur

Uitzending van Zomer met Art gemist?

Zomer Met Art Art Rooijakkers zit vanavond klaar voor de laatste aflevering van Zomer met Art. Hij sluit het seizoen af met niemand minder dan Erica Terpstra. Met vanavond: Frans Bauer betreedt de arena van The Voice Senior. We blikken met hem vooruit op zijn debuut als coach. Twee Nederlandse vrouwen doen een boekje open over de overleden miljardair Jeffrey Epstein. Aanstaande zondag begint alweer het twaalfde seizoen van 3 op Reis. Presentator Maurice Lede maakte verre reizen, maar ook in eigen land is genoeg te beleven. Het was twee jaar stil rond hem, maar Niels Geusebroek is terug met nieuwe muziek! Vanavond speelt hij zijn nieuwe single Anyone Out There.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Zomer met Art
Tip, Actueel

Uitzending van Zomer Met Art gemist? Art Rooijakkers zit vanavond klaar voor de laatste aflevering van Zomer met Art. Hij sluit het seizoen af met niemand minder dan Erica Terpstra. Met vanavond:

Frans Bauer betreedt de arena van The Voice Senior. We blikken met hem vooruit op zijn debuut als coach.

Twee Nederlandse vrouwen doen een boekje open over de overleden miljardair Jeffrey Epstein.

Aanstaande zondag begint alweer het twaalfde seizoen van 3 op Reis. Presentator Maurice Lede maakte verre reizen, maar ook in eigen land is genoeg te beleven.

Het was twee jaar stil rond hem, maar Niels Geusebroek is terug met nieuwe muziek! Vanavond speelt hij zijn nieuwe single Anyone Out There. Bekijk deze aflevering van Zomer Met Art hier terug.

Tags: vrouwen, muziek, nederland, presentator, arena, zomer, the voice, reizen, debuut, miljardair, zondag, coach, erica, maurice lede, single, gwen, poorten, art rooijakkers, Frans Bauer, overleden, zomerhits, erica terpstra, gwen van poorten, niels geusebroek, 3 op reis, reis, the voice senior, laatste aflevering, talkshow, seizoen, nieuwe single, Anyone, huisband, zomer met art, bram krikke

Zomer met Art NIEUWS & VIDEOS