Finale van 20 Jaar Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van 20 Jaar Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van 20 Jaar Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de ontknoping van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, waarin oud-deelnemers opnieuw meededen. Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager en Tygo Gernandt zijn nog over. Wie heeft welke rol?Een van hen is de Mol. Tygo kan worden uitgesloten, want aan het eind van de vorige aflevering vertelde presentator Rik van de Westaleken tegen de finalisten dat hij niet de Mol is. Nikkie is niet de verliezer en Jeroen niet de winnaar. Wie welke rol of uitkomst wel heeft, blijkt in deze slotaflevering. HerkansingIn dit jubileumseizoen kregen tien oud-deelnemers een herkansing. Nog één keer mochten ze het spel spelen. Dat deden ze in de Italiaanse streek Toscane, waar de oorsprong van de renaissance ligt. Dat betekent letterlijk 'wedergeboorte' en kwam steeds terug in het seizoen. Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video) Bekijk deze video » Zien: Shownieuws onthult eerste beelden Wie Is De Mol? seizoen 21 in Tsjechië Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond is de ontknoping van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, waarin oud-deelnemers opnieuw meededen. Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager en Tygo Gernandt zijn nog over.

Wie heeft welke rol?
Een van hen is de Mol. Tygo kan worden uitgesloten, want aan het eind van de vorige aflevering vertelde presentator Rik van de Westaleken tegen de finalisten dat hij niet de Mol is. Nikkie is niet de verliezer en Jeroen niet de winnaar. Wie welke rol of uitkomst wel heeft, blijkt in deze slotaflevering.

Herkansing
In dit jubileumseizoen kregen tien oud-deelnemers een herkansing. Nog één keer mochten ze het spel spelen. Dat deden ze in de Italiaanse streek Toscane, waar de oorsprong van de renaissance ligt. Dat betekent letterlijk 'wedergeboorte' en kwam steeds terug in het seizoen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale van 20 Jaar Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen