Als de Brandweer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Als de Brandweer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Als de Brandweer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het programma Als De Brandweer laten Nederlandse brandweerlieden zien wat er allemaal komt kijken bij het werk van de brandweer. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op RTL 5. Compleet beeldVoor veel mensen is de brandweer er voor het blussen van branden en het redden van een kat uit de boom, maar deze realityserie laat een compleet beeld zien van de zichtbare en minder zichtbare kanten van het beroep. ReddingsoperatiesVan hevige branden en emotionele reanimaties tot aan spectaculaire reddingsoperaties, als brandweerman moet je van alle markten thuis zijn. Onder de tramIn de eerste aflevering moet een fietser worden bevrijd, die met zijn lichaam onder de tram terechtgekomen is. Ook staan verschillende auto's in brand in een parkeergarage van een luxe appartementencomplex en zit een automobilist op de A20 achter zijn stuur bekneld. Video: enorme paniek bij woningbrand in Rotterdam Bekijk deze video » Grote brand verwoest kringloopwinkel in Amsterdam, bekijk heftige beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Als de Brandweer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het programma Als De Brandweer laten Nederlandse brandweerlieden zien wat er allemaal komt kijken bij het werk van de brandweer. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op RTL 5.

Compleet beeld
Voor veel mensen is de brandweer er voor het blussen van branden en het redden van een kat uit de boom, maar deze realityserie laat een compleet beeld zien van de zichtbare en minder zichtbare kanten van het beroep.

Reddingsoperaties
Van hevige branden en emotionele reanimaties tot aan spectaculaire reddingsoperaties, als brandweerman moet je van alle markten thuis zijn.

Onder de tram
In de eerste aflevering moet een fietser worden bevrijd, die met zijn lichaam onder de tram terechtgekomen is. Ook staan verschillende auto's in brand in een parkeergarage van een luxe appartementencomplex en zit een automobilist op de A20 achter zijn stuur bekneld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Als de brandweer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Als de Brandweer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen