Andere Tijden special: Ode aan de zorg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden special: Ode aan de zorg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden special: Ode aan de zorg gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond herhaalt Andere Tijden een special over de zorg, een sector die meer dan ooit de schijnwerpers op zich gericht weet. RoepingHonderd jaar geleden (en nog ver daarna) was het een roeping: verpleegster worden. Tegenwoordig is het een beroep: met opleidingen, diploma’s en specialisaties. VerpleegsterAndere Tijden duikt in een lange beeldspecial in de geschiedenis van de verpleegster. Rust, reinheid en regelmaat hebben plaats gemaakt voor heisa, herrie en hectiek. Witte WoedeOde aan de verpleegster (m/v): van Florence Nightingale halverwege de 19e eeuw tot de actiegroep Witte Woede die eind jaren 80 van de 20e eeuw de noodklok luidde. Op1 gemist? Peter Langenbach bezorgd om ziekenhuizen: "We staan voor moeilijke keuzes" Bekijk deze video » Verpleegkundige Linda over de tweede golf in de ziekenhuizen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond herhaalt Andere Tijden een special over de zorg, een sector die meer dan ooit de schijnwerpers op zich gericht weet.

Roeping
Honderd jaar geleden (en nog ver daarna) was het een roeping: verpleegster worden. Tegenwoordig is het een beroep: met opleidingen, diploma’s en specialisaties.

Verpleegster
Andere Tijden duikt in een lange beeldspecial in de geschiedenis van de verpleegster. Rust, reinheid en regelmaat hebben plaats gemaakt voor heisa, herrie en hectiek.

Witte Woede
Ode aan de verpleegster (m/v): van Florence Nightingale halverwege de 19e eeuw tot de actiegroep Witte Woede die eind jaren 80 van de 20e eeuw de noodklok luidde.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden special: Ode aan de zorg gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen