De slimste mens met Milou Deelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Milou Deelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Milou Deelen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van De slimste mens is begonnen en het is dan ook tijd voor de eerste nieuwe uitdager. Het tweetal Anniek Pheifer en Marlou van Rhijn neemt het op tegen Milou Deelen. Nieuwe uitdagerDe twee overgebleven kandidaten zijn Anniek Pheifer en Marlou van Rhijn. Laatstgenoemde speelde gisteren journalist Ron Fresen naar huis. Milou Deelen, de uitdager van vandaag, is journalist, schrijver en één van de vrouwen in de nieuwe lichting feministen. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU) Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is begonnen en het is dan ook tijd voor de eerste nieuwe uitdager. Het tweetal Anniek Pheifer en Marlou van Rhijn neemt het op tegen Milou Deelen.

Nieuwe uitdager
De twee overgebleven kandidaten zijn Anniek Pheifer en Marlou van Rhijn. Laatstgenoemde speelde gisteren journalist Ron Fresen naar huis. Milou Deelen, de uitdager van vandaag, is journalist, schrijver en één van de vrouwen in de nieuwe lichting feministen.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's