De slimste mens met Yeliz Cicek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Yeliz Cicek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Yeliz Cicek gemist? Bekijk hier de hele uitzending We gaan de tweede week van De slimste mens op NPO 1 in. De twee overgebleven kandidaten nemen het maandag op tegen een nieuwe uitdager: Yeliz Cicek, modejournaliste en hoofdredacteur van Vogue. Nieuwe uitdagerDe nieuwe uitdager is dus Yeliz Cicek, hoofdredacteur van Vogue Nederland. Het blad maakte dit jaar een 'soort doorstart' onder het merk LINDA. Cicek was op 1 januari 2021 nog hoofdredacteur van LINDA. meiden en wisselde dus binnen een jaar al van functie. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Milou Deelen toont bijzondere tatoeage in De slimste mens van vrouwelijk genotsorgaan (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

We gaan de tweede week van De slimste mens op NPO 1 in. De twee overgebleven kandidaten nemen het maandag op tegen een nieuwe uitdager: Yeliz Cicek, modejournaliste en hoofdredacteur van Vogue.

Nieuwe uitdager
De nieuwe uitdager is dus Yeliz Cicek, hoofdredacteur van Vogue Nederland. Het blad maakte dit jaar een 'soort doorstart' onder het merk LINDA. Cicek was op 1 januari 2021 nog hoofdredacteur van LINDA. meiden en wisselde dus binnen een jaar al van functie.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's