De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Oud & Nieuw staat bekend om een aantal tradities: vuurwerk afsteken, champagne drinken en natuurlijk oliebollen bakken. In dat laatste zag Talpa en de Staatsloterij een tv-format. De beste oliebollenbakker van Nederland is donderdag te zien op NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland: wat vindt jury van gekke piemeltjes? Bekijk deze video » Winteravondshow'Oliebollen bakken is een oer-Hollandse traditie die zorgt voor saamhorigheid', zo start de omschrijving van dit programma. Presentator Kees Tol sluit samen met tv- kok Hugo Kennis, Heel Holland Bakt-winnares Elizabeth Lopez en professioneel oliebollenbakker Richard Visser het jaar 2022 af met een gezellige en warme winteravondshow. Royal Christmas FairAmateur oliebollenbakkers uit het hele land hebben zich aangemeld. Families, verenigingen en vrienden die traditiegetrouw ieder jaar weer samen oliebollen bakken. Hier zijn zes finalisten uitgekomen die hun oliebollenbakkunsten op de Royal Christmas Fair in Den-Haag aan de professionele jury gaan tonen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Oud & Nieuw staat bekend om een aantal tradities: vuurwerk afsteken, champagne drinken en natuurlijk oliebollen bakken. In dat laatste zag Talpa en de Staatsloterij een tv-format. De beste oliebollenbakker van Nederland is donderdag te zien op NPO 1.

Winteravondshow
'Oliebollen bakken is een oer-Hollandse traditie die zorgt voor saamhorigheid', zo start de omschrijving van dit programma. Presentator Kees Tol sluit samen met tv- kok Hugo Kennis, Heel Holland Bakt-winnares Elizabeth Lopez en professioneel oliebollenbakker Richard Visser het jaar 2022 af met een gezellige en warme winteravondshow.

Royal Christmas Fair
Amateur oliebollenbakkers uit het hele land hebben zich aangemeld. Families, verenigingen en vrienden die traditiegetrouw ieder jaar weer samen oliebollen bakken. Hier zijn zes finalisten uitgekomen die hun oliebollenbakkunsten op de Royal Christmas Fair in Den-Haag aan de professionele jury gaan tonen.

Actuele video's

Meer actuele video's