Droomhuis Gezocht in Florida gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Florida gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Florida gemist? Bekijk hier de hele uitzending Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen waarin Nederlanders hun droomhuis in het buitenland zoeken. Presentator Sybrand Niessen helpt ze daarbij. Elke vrijdag rond 20:35 uur op NPO 1. HuwelijksreisIn de eerste aflevering gaan Marcel en Ilona op zoek naar een droomhuis in Florida. In december 1988 kwamen ze daar voor het eerst, tijdens hun huwelijksreis. Sindsdien komen ze regelmatig in de Amerikaanse staat. Nu willen ze er een huis kopen. TipsOp basis van hun budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze op moeten letten bij de aankoop van een huis en hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. MoerasCarrie ten Napel verkent de omgeving en bezoekt Miami en het Nationaal Park de Everglades, een gigantisch moeras dat duizenden jaren oud is en sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst staat. Promenade gemist? Diederik Ebbinge vertelt over zijn liefde voor Droomhuis Gezocht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen waarin Nederlanders hun droomhuis in het buitenland zoeken. Presentator Sybrand Niessen helpt ze daarbij. Elke vrijdag rond 20:35 uur op NPO 1.

Huwelijksreis
In de eerste aflevering gaan Marcel en Ilona op zoek naar een droomhuis in Florida. In december 1988 kwamen ze daar voor het eerst, tijdens hun huwelijksreis. Sindsdien komen ze regelmatig in de Amerikaanse staat. Nu willen ze er een huis kopen.

Tips
Op basis van hun budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze op moeten letten bij de aankoop van een huis en hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen.

Moeras
Carrie ten Napel verkent de omgeving en bezoekt Miami en het Nationaal Park de Everglades, een gigantisch moeras dat duizenden jaren oud is en sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst staat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis Gezocht in Florida gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen