Terug: Het geheime dagboek van Hendrik Groen | Gids.tv

Terug: Het geheime dagboek van Hendrik Groen
Dramaserie

NPO 1
2019-10-14 22:20:00
Tip, Serie

Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. De twaalf afleveringen zijn elke maandag rond 22:20 uur te zien op NPO 1.

Schrijven
Na een jaar geen pen aangeraakt te hebben, krijgt Hendrik Groen Eefjes oude computer. Dan besluit hij de draad weer op te pakken en weer te gaan schrijven.

Rebellenclub
Samen met medebewoners van het verzorgingshuis besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want er lijken nogal wat plannen met het huis.

Geen vrolijke boel
In de eerste aflevering is het koud en guur buiten en ook binnen is het geen vrolijke boel. Hendrik en Omanido hebben al in geen maanden een uitje gehad, Grietje staat op het punt te verhuizen naar de gesloten afdeling vanwege haar steeds verder oprukkende dementie en Everts hond Mo lijkt steeds zieker te worden.

Tags: hond, computer, groen, verhuizen, uitje, npo, verzorgingshuis, dramaserie, afdeling, eerste aflevering, dagboek, dementie, koud, start, dood, npo 1, het geheime dagboek van hendrik groen, aflevering 1, seizoen 2, nieuw leven, seizoen