Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas staat de prachtige Simone Angel centraal. Daarvoor moet Jaap Jongbloed afreizen naar Belize, waar de oud-VJ van MTV tegenwoordig verblijft. Populaire VJIn de jaren 90 is MTV dé muziekzender van Europa. Maar weinig mensen weten dat één van de populaire VJ's van MTV een Nederlands meisje is, genaamd Simone Angel. Simone groeit op in Enschede en heeft al op jonge leeftijd een ambitieus pad voor zichzelf uitgestippeld. Ze wil beroemd worden. Nieuwe thuisSimone betreedt het grote podium als VJ, waar ze de grootste namen mag interviewen waaronder Tina Turner, Snoop Dogg en Busta Rhymes. Het leven van Simone staat jarenlang in het teken van feesten, reizen en rock-'n-roll. Jaap Jongbloed zoekt Simone op in haar nieuwe thuis, in een tropisch oord ergens in Midden-Amerika.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas staat de prachtige Simone Angel centraal. Daarvoor moet Jaap Jongbloed afreizen naar Belize, waar de oud-VJ van MTV tegenwoordig verblijft.

Populaire VJ
In de jaren 90 is MTV dé muziekzender van Europa. Maar weinig mensen weten dat één van de populaire VJ's van MTV een Nederlands meisje is, genaamd Simone Angel. Simone groeit op in Enschede en heeft al op jonge leeftijd een ambitieus pad voor zichzelf uitgestippeld. Ze wil beroemd worden.

Nieuwe thuis
Simone betreedt het grote podium als VJ, waar ze de grootste namen mag interviewen waaronder Tina Turner, Snoop Dogg en Busta Rhymes. Het leven van Simone staat jarenlang in het teken van feesten, reizen en rock-'n-roll. Jaap Jongbloed zoekt Simone op in haar nieuwe thuis, in een tropisch oord ergens in Midden-Amerika.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het mooiste meisje van de klas

Actuele video's

Meer actuele video's