Het Perfecte Plaatje met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending De negen overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje krijgen in deze aflevering de jaarlijkse naaktshoot en gaan voor een iconische anderhalvemetersamenleving-foto. IconischDe BN'er gaan de straat op. In Den Haag moeten zij de anderhalvemetersamenleving vastleggen en proberen een iconisch beeld af te leveren. ErotischOok dit jaar is er weer een naaktshoot. Op veilige afstand maken de aspirant-fotografen een erotische foto van een model, onder de douche. Met als gastjurylid de legendarische fotografe Patricia Steur. Het Perfecte Plaatje: Art Rooijakkers laat zijn vrouwelijke kant zien Bekijk deze video » Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Stefano Keizers steekt eigen pruik in de fik Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De negen overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje krijgen in deze aflevering de jaarlijkse naaktshoot en gaan voor een iconische anderhalvemetersamenleving-foto.

Iconisch
De BN'er gaan de straat op. In Den Haag moeten zij de anderhalvemetersamenleving vastleggen en proberen een iconisch beeld af te leveren.

Erotisch
Ook dit jaar is er weer een naaktshoot. Op veilige afstand maken de aspirant-fotografen een erotische foto van een model, onder de douche. Met als gastjurylid de legendarische fotografe Patricia Steur.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen