I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending I Can See Your Voice: Wie van deze eerste kandidaten kan écht zingen? (video) Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Bart zingt een verrassend duet met O'G3NE (video) Bekijk deze video » In de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice moeten de panelleden raden of iemand goed kan zingen of juist heel vals zingt. Het is aan de deelnemers om zo overtuigend mogelijk te zijn voordat ze hun zangkunsten mogen tonen. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4. VragenIn elke aflevering komen zes kandidaten langs die alles uit de kast halen om uitgekozen te worden. Alle zes moeten ze vragen beantwoorden van het vaste panel en een gastartiest waar ze fan van zijn. DuetIn verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Of diegene dan ook echt kan zingen, wordt op dat moment duidelijk. PanelDe vaste panelleden die de gastartiesten zullen helpen bij het inschatten en beoordelen van de kandidaten zijn: Jeroen van Koningsbrugge Marieke Elsinga Ronnie Flex Samantha Steenwijk Fred van Leer Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice, vanaf 29 oktober (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice moeten de panelleden raden of iemand goed kan zingen of juist heel vals zingt. Het is aan de deelnemers om zo overtuigend mogelijk te zijn voordat ze hun zangkunsten mogen tonen. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4.

Vragen
In elke aflevering komen zes kandidaten langs die alles uit de kast halen om uitgekozen te worden. Alle zes moeten ze vragen beantwoorden van het vaste panel en een gastartiest waar ze fan van zijn.

Duet
In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Of diegene dan ook echt kan zingen, wordt op dat moment duidelijk.

Panel
De vaste panelleden die de gastartiesten zullen helpen bij het inschatten en beoordelen van de kandidaten zijn:

  • Jeroen van Koningsbrugge
  • Marieke Elsinga
  • Ronnie Flex
  • Samantha Steenwijk
  • Fred van Leer

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen