Nieuw: It's A Man's World | Gids.tv

Nieuw: It's A Man's World
Realityreeks

NPO 3
2019-10-15 20:25:00
Tip

Vanavond start het nieuwe programma It's A Man's World, een sociaal experiment waarin de rollenpatronen van mannen en vrouwen worden omgedraaid. De acht afleveringen zijn elke dinsdag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Mannen vs. vrouwen
Presentatrice Sophie Hilbrand ontvangt de veertien deelnemers. Ze denken dat ze meedoen aan een sociaal experiment over het verschil tussen mannen en vrouwen. Wat zij niet weten, is dat het experiment veel verder zal gaan dan dat.

Rollen omgedraaid
Door middel van gemanipuleerde spellen worden de rollen van de mannen en de vrouwen omgedraaid. Zo legt het experiment langzaam maar zeker, op herkenbare en vaak ook komische wijze, bloot met welke vaak traditionele rolpatronen we nog altijd te maken hebben in onze samenleving, hoe diepgeworteld die eigenlijk zijn en wat ze voor invloed hebben op het dagelijkse leven van mannen en vrouwen.

Tags: vrouwen, presentatrice, experiment, sociaal, npo, samenleving, bloot, veertien, deelnemers, langzaam, spellen, start, sophie hilbrand, mannen, sociaal experiment, npo 3, maatschappij, aflevering 1, seizoen