Terug: Je zal het maar hebben | Gids.tv

Terug: Je zal het maar hebben
Documentaire

NPO 3
2019-10-15 21:25:00
Tip

In het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk opnieuw langs bij jongeren met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien hoe ze leven met hun aandoening of ziekte, maar deze niet de baas over hun leven laten zijn. Elke dinsdag om 21:25 uur op NPO 3.

Woningbrand
In de eerste aflevering gaat Jurre langs bij Danny (26). Hij liep op zijn vierde ernstige verwondingen op tijdens een woningbrand. Hoewel Danny's afwijkende uiterlijk in zijn pubertijd voor veel problemen heeft gezorgd, heeft hij zijn handicap inmiddels volledig geaccepteerd en een leuke baan en vriendin gevonden.

Zeldzaam syndroom
Leonie (21) die lijdt aan het Freeman Sheldon Syndroom. Door dit zeer zeldzame syndroom is ze onder andere slechts 1,35 meter lang, heeft ze een longinhoud van slechts 40% en staan de spieren in haar gezicht zo strak, dat ze eruitziet alsof ze liters botox heeft gebruikt.

Tags: documentaire, presentator, zeldzaam, woningbrand, npo, handicap, spieren, botox, uiterlijk, eerste aflevering, syndroom, ziekte, jongeren, geluk, npo 3, gezicht, beperking, baan, aflevering 1, meter, seizoen, je zal het maar hebben