Khalid & Sophie: over historische nederlaag Ajax gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: over historische nederlaag Ajax gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-10-05 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 5 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op woensdag 5 oktober

  • Vanavond praten we over het nieuws van de dag met Suse van Kleef en Frank van der Lende. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Napoli bezorgde Ajax gisteren een historische nederlaag in de ArenA. De thuisploeg verloor het Champions League-duel met 1-6. Aan tafel zit sportjournalist Willem Vissers.

  • Orang-oetans zijn heel kieskeurig bij het vinden van een geschikte partner. Gedragsbiologen Tom Roth en Mariska Kret hebben hopelijk dé oplossing: Tinder voor orang-oetans.

  • Bemiddelaar Johan Remkes presenteerde vandaag zijn langverwachte stikstofrapport. Aan tafel: Agractie-voorzitter Bart Kemp, Partij voor de Dieren-Kamerlid Leonie Vestering en Follow the Money-journalist Harm Ede Botje.

  • Na het enorme succes van ‘Chansons!’ is er vanaf zondag een tweede seizoen. We krijgen een kijkje achter de schermen van de mannen die verantwoordelijk zijn voor de schitterende beelden van Parijs: regisseur Dirk-Jan Roeleven, cameraman Pim Brassien en geluidsman Benny Janssen.

  • We sluiten de avond muzikaal af met een optreden.Philippe Elan zingt 'Les feuilles mortes' van Yves Montand, onder begeleiding van Cor Bakker.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws