Khalid & Sophie: klopt Biden’s uitspraak over nucleair Armageddon? gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: klopt Biden’s uitspraak over nucleair Armageddon? gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-10-07 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

  • We praten over het nieuws van de dag met Georgina Verbaan en winnaar van de Televizier-ster Talent: Soy Kroon. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Volgens de Amerikaanse president Biden staan we op de drempel van een nucleair Armageddon.Tom Kleijn en Arend-Jan Boekestijn over deze verontrustende uitspraak.

  • Met zijn verbluffende trucs en aanstekelijke humor was Fred Kaps misschien wel de beste goochelaar ooit. Meestergoochelaar Hans Kazàn ging deze week op bedevaart naar het huis van zijn grote inspirator en deelt zijn ervaringen bij ons aan tafel.

  • Vanavond sluiten de stembussen voor de klassieke Top 400, hét jaarlijkse spektakel voor iedereen die van orkesten en opera's houdt.Jet Berkhout, een van de presentatoren van de lijst, vertelt ons er meer over.

  • ’s Werelds oudste dansorkest, The Ramblers, viert haar 95-jarig bestaan met een jubileumtour samen met Janne Schra. Ze sluiten de avond af met een optreden.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws